70 de ani de design scandinav alaturi de BoConcept

1 comentariu

Noua colectie 2022-2023 BoConcept sarbatoreste 70 de ani de Ekstraordinær.

Va invitam sa aniversam impreuna 70 de ani de design scandinav alaturi de BoConcept si sa descoperiti colectia Ekstraordinær 2022-2023.  

Va asteptam miercuri, 26 octombrie 2022, ora 19:00, in showroomul BoConcept (Galeriile Mobexpert Baneasa, Sos. Bucuresti-Ploiesti 44C), intr-un mediu informal si prietenos, cu muzica live, un pahar de prosecco si multe alte surprize. 

Comenzile plasate in cadrul evenimentului beneficiaza de un discount promotional de 20%.

Pentru participare, va rugam sa completati formularul de mai jos, pana luni, 24.10.2022:

 

 

 

AW22 New Kollektion BoConcept

Intr-o lume care se schimba rapid, cu consumatorii adesea fortati sa-si redefiniasca stilul de viata, noua colectie 2022-2023 BoConcept a fost creata pentru a raspunde acestor noi nevoi si dorinte.

O perioada de schimbare a dus la redefinirea spatiilor noastre si a modului in care le folosim. Timpul cu prietenii si familia a devenit mai pretios, iar articolele pe care le pretuim au o semnificatie mai profunda.

Noua colectie 2022-2023 BoConcept include modele noi si versiuni noi ale pieselor existente indragite, create pentru a satisface noile nevoi si obiceiuri ale consumatorilor, cum ar fi lucrul de acasa si petrecerea a mai mult timp in spatii multifunctionale acasa.

Toate piesele reflecta valorile si mostenirea BoConcept: maiestrie si expertiza, calitate fara compromisuri, design danez unic. Acestea au fost dezvoltate de designerii danezi Henrik Pedersen si Morten Georgsen, doi colaboratori pe termen lung in spatele celor mai emblematice modele BoConcept.

Henrik Pedersen 

Henrik Pedersen

Design-urile lui Henrik Pedersen ofera un minimalism cald, un lux care te cheama fara lexicul inutil al ornamentatiei si al stralucirii. Limbajul sau de design este un amestec de confort, curbe naturale, linii curate si materiale oneste - onestitatea fiind una dintre mantrele sale.

Intotdeauna cu nevoile utilizatorului in atentie, Henrik isi sacrifica propriile predispozitii si isi pune toata energia in optimizarea sentimentelor, a tendintelor, a maiestriei si a functionalitatii intr-un mod care pune utilizatorul in centrul atentiei.

Cumpararea unei piese Henrik Pedersen va permite sa va exprimati fara compromisuri. Designerul danez de mobilier si corpuri de iluminat isi foloseste sensibilitatea innascuta pentru a produce modele captivante, inclusiv iconicul scaun Imola.

„Nu fac asta pentru bani sau faima. Pasiunea mea este crearea de produse bune care pot fi folosite de clientii din intreaga lume.”

Morten Georgsen 

Morten Georgsen

Incorporand minimalismul danez, Morten Georgsen este un maestru al crearii de concepte de depozitare si de mese frumoase.

Concentrandu-se pe functionalitatea eleganta, Morten creeaza cu maiestrie modele care arata extraordinar si functioneaza in casa in acelasi timp. In aceasta sectiune transversala a frumusetii si a functionalitatii creeaza Morten. Fiecare element al design-urilor sale are un scop, asigurand piese minimaliste, functionale si elegante realizate pentru casa.

Lucrand pentru BoConcept de mai bine de 25 de ani, design-urile si talentul lui Morten s-au dovedit atemporale si, prin frumusetea lor simpla, se potrivesc intotdeauna casei moderne.

„Cand combini proportii placute cu culori frumoase, materiale si maiestrie, creezi un design care evoca un sentiment frumos.”

 

Va invitam in cele ce urmeaza sa descoperiti o mica introducere a noii colectii 2022-2023 BoConcept.

 

 

BERNE CHAIR & SOFA 

BERNE CHAIR & SOFA | Henrik Petersen

Cu designul sau modern si minimal, Berne ofera un sprijin excelent datorita unui spatar mai inalt si mai vertical, a adancimii mai mari a scaunului si a pernelor mai ferme. Picioarele din metal negru mat in forma tubulara creeaza o expresie plutitoare. Nu exista colturi ascutite, iar bratele, scaunele si spatarul sunt usor rotunjite, oferind acestui design un aspect primitor din orice unghi. 

 

PRINCETON LOUNGE CHAIR 

PRINCETON LOUNGE CHAIR | Morten Georgsen

Un fotoliu de accent frumos, care iesein evidenta din multime. Baza usoara a lui Princeton imbratiseaza spatarul si scaunul in formăa organica, completate de o expresie usoara si feminina. Confortul moale si efectul de cocooning fac acest scaun bine proportionat confortabil si primitor.

 

HAMILTON DINING CHAIR 

HAMILTON DINING CHAIR | Morten Georgsen

Avand o expresie clasica, dar contemporana, designul atemporal al scaunului de dining Hamilton este incredibil de versatil si imbogatit cu multa personalitate si caracter. Piciorul tubular simplu si subtire completeaza profilul curbat al carcasei, creand un aspect modern si lejer. 

 

HAUGE DINING TABLE & CHAIR 

HAUGE DINING TABLE & CHAIR | Henrik Pedersen

Masa de dining Hauge se remarca prin expresia sa subtire, eleganta si atemporala, un echilibru perfect de forme intre picioare si blat. Detaliile sale din lemn subliniaza mostenirea designului scandinav si maiestria. Cu designul sau contemporan, baza eleganta, dar robusta, si confortul deosebit, scaunul de dining Hauge este complementul ideal pentru masa de dining Hauge. 

 

MADRID DINING TABLE 

MADRID DINING TABLE | Morten Georgsen

Masa de dining Madrid are linii elegante si forme organice, reunite intr-un design plutitor. Aspectul minimal si culorile curate fac ca aceasta masa sa fie foarte usor de combinat cu multe tipuri diferite de scaune de dining.

 

MADRID SIDE TABLE 

MADRID SIDE TABLE | Morten Georgsen

Familia Madrid se extinde odata cu introducerea acestei noi mese laterale. Disponibila in doua modele diferite, este versatila si usor de combinat cu o masuta de cafea potrivita, pentru a crea un aspect mai coordonat si exclusivist. 

 

LUND VITRINE CABINET 

LUND VITRINE CABINET | Morten Georgsen

Lund este o noua interpretare a vitrinei clasice: contemporan, dar atemporal. Simpla, dar incontestabil generoasa in expresia sa, Lund este o piesa realizata din metal negru mat cu sticla transparenta pe laterale si in fata. Selectia de materiale adauga o caldura deosebita, in timp ce picioarele tubulare negre mat adauga lejeritate designului.

 

BIROUL DE ACASA

Biroul de acasa devine o parte importanta a vietii noastre profesionale, deoarece preferintele si regulile s-au schimbat in timpul pandemiei. Asa ca BoConcept a decis sa-si extinda gama Home Office cu doua modele noi.

 

KINGSTON DESK 

KINGSTON DESK | Morten Georgsen

Combinand spatiul de lucru si depozitarea intr-o solutie perfecta pentru biroul de acasa, biroul Kingston are un cadru metalic subtire cu un sertar subtil integrat pentru depozitarea pixurilor, tabletei sau hartiei. Forma organica radiaza lejeritate, in timp ce picioarele usor conice si inclinate asigura o expresie nordica.

 

ASTI DESK 

ASTI DESK | Morten Georgsen

Asti este un birou Home Office cu linii curate, proportii subtiri si o nota minimalista. Silueta lejera asigura ca biroul se potriveste perfect in orice casa. Prezentand o combinatie artizanala de metal si lemn, cu o incadrare subtila, acest design creeaza o zona de lucru inchisa, dar totusi deschisa. 

 

SCAUN DE BIROU 

SCAUN DE BIROU ajustabil pe inaltime 

Scaunele BoConcept populare Adelaide si Vienna vor fi acum disponibile si ca scaune de birou, combinand functionalitatea si confortul deosebit intr-un design frumos. S-a introdus o baza cu rotile cu cinci spite, cu functie reglabila pe inaltime, care poate fi combinata cu scaunele Adelaide si Vienna, oferind o multitudine de combinatii de design. Acest design exclusivist este combinat cu un confort deosebit prin selectarea unui scaun complet tapitat. 

 

NOI ȚESĂTURI ȘI CULORI  

TESATURI SI CULORI NOI

BoConcept dezvaluie cele mai recente imbunatatiri si adaugiri de tesaturi si culori, in conformitate cu cele mai mari tendinte din acest sezon.

Wellington este o tesatura de tapiterie din pasla, realizata 100% din lana de calitate premium din Noua Zeelanda. Distinsa printr-o atingere unica ultra-moale si satinata, o rezistenta superioara si o schema moderna de culori care include sapte optiuni la moda, aceasta tesatura reinventeaza textura emblematica din pasla si o aduce in viitor.

Combinand o senzatie satisfacatoare de moale cu o durabilitate puternica, tesatura Tomelilla a fost actualizata prin adaugarea unei culori bej deschis la colectie, care include in prezent albastru, gri si mustar.

BoConcept introduce si Skagen in verde deschis, o culoare care are efect calmant, aducand echilibru si bucurie. Skagen este atat elegant, cat si modern. Aceasta tesatura are o calitate extrem de durabila, simtindu-se incredibil de moale in acelasi timp.

Urmand tendinta recenta bouclé, BoConcept adauga la cea mai bine vanduta tesatura Lazio o alta tesatura ekstraordinær: Auckland Boucle, in alb si bej. Auckland este realizat din fibre nubby, bucle, care sunt extrem de moi la atingere, creand o tesatura groasa, cu textura structurata. 

 

New collection BoConcept 

BoConcept a fost fondat in 1952 in Danemarca si este astazi cel mai global retailer de mobilier din lume, cu peste 310 magazine in 67 de tari. Brandul lucreaza cu designeri premiati pentru a crea colectii de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat pentru case private si spatii de afaceri. 

Sub titlul „Live Ekstraordinær", BoConcept se angajeaza sa aduca serviciul sau flexibil de design interior si personalizarea drept lider in industrie in spatii atat private, cat si publice – fara a compromite viziunea sau estetica designului.


1 comentariu


  • Marta A.

    Excelent. De abia asteptam sa vedem noile piese de mobilier si tesaturile din noua colectie!


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.