Panourile decorative de perete VILO SPC, o solutie rapida, inovatoare si fara efort pentru un aspect complet nou

Când renovăm sau mobilăm o locuință, căutăm produse care nu sunt doar frumoase și unice, ci și durabile, de lungă durată și ușor de instalat. Din ce în ce mai mult, dorim să ne bucurăm de efectul schimbării de îndată ce lucrarea este finalizată. Panourile de perete impermeabile SPC sunt proiectate pentru a oferi oricărui interior o schimbare rapidă, fără nicio mizerie. Acestea reprezintă o garanție a economisirii de timp și bani, asigurând în același timp materiale de înaltă calitate.

Panouri decorative de perete SPC decorators.roIn imagine, Panouri decorative SPC Vilo Home - Callacata Black si Panouri decorative SPC Vilo Home - Callacata White

Panourile decorative de perete impermeabile SPC sunt o soluție excelentă pentru a crea un interior modern și rezistent la umiditate. Aceste panouri sunt fabricate dintr-un amestec de piatră și plastic, ceea ce le face extrem de durabile și rezistente la apă. Ele sunt ideale pentru utilizarea în bucătării, băi, toalete sau alte zone cu niveluri ridicate de umiditate.

SPC Stone Polymer CompositeIn imagine, straturile componente ale panourilor VILO SPC: miez compozit dur, strat decorativ, strat rezistent la UV.

 

Panourile sunt fabricate folosind tehnologia SPC (Stone Polymer Composite). Acestea au la bază un miez compozit dur, care la rândul său a fost acoperit cu un strat decorativ și protejat cu un strat rezistent la UV. Acest lucru conferă panoului o rezistență ridicată la zgârieturi și deteriorare. Datorită designului cu clic, montarea panourilor este simplă și intuitivă, iar rosturile sunt foarte subtile și nu necesită chituire.

Oferind o gamă de 7 culori și modele - Dark Stone, Marble Skin, Ash Grey, Concrete Light, Calacatta Black, Calacatta Snow, Calacatta White - panourile decorative de perete impermeabile SPC sunt o alegere populară pentru a adăuga un aspect estetic plăcut și elegant în orice spațiu. Acestea pot fi folosite pentru a crea accentul și a adăuga profunzime unei camere, prin utilizarea texturilor și modelelor interesante. Datorită proprietăților lor impermeabile, acestea pot fi utilizate pentru a acoperi pereți sau suprafețe în care alte materiale nu ar fi rezistat.

Panouri decorative de perete VILO SPC                                In Imagine, Panouri decorative SPC Vilo Home - Callacata Snow

Avantajele panourilor de perete SPC

Panourile de perete SPC au rezistență ridicată la impact, nu se deformează, iar stratul lor solid rămâne intact. Panourile de perete SPC au o grosime de 4 mm, ocupând o suprafață mult mai mică decât plăcile ceramice, dar sunt la fel de rezistente.

 

Caracteristicile cheie ale panourilor de perete SPC

  • sunt usor de instalat, perfecte pentru proiecte de constructii noi sau renovari si pot fi instalate cu succes B22 pe o varietate de suprafete, inclusiv placi ceramice;
  • nu necesită chituire – evitând astfel zonele potențial expuse mucegaiului și mucegaiului;
  • sunt 100% impermeabile;
  • instalate corect, protejează peretele de umezeală și pot fi instalate cu succes în dușuri sau în alte zone expuse unui potențial contact cu apa;
  • sunt rezistente la impact – nu mai puțin de 10J (23.03) [PN-EN 13245-2:2009 / AC: 2010];
  • plăcut la atingere și mult mai cald decât marmura clasică;
  • sunt usor si intuitiv de instalat, fara a fi nevoie de unelte specializate sau de asteptarea unor meseriasi profesionisti care au deseori termene lungi;
  • sunt curate de montat – fără praf la tăiere ca în cazul plăcilor;
  • deoarece panourile sunt instalate folosind lipici, interiorul este gata de utilizare mai rapid;
  • pot fi tăiate, modelate și găurite.
Panouri decorative impermeabile de perete VILO SPC                             In imagine, Panouri decorative SPC Vilo Home - Callacata White

Pe lângă aspectul lor estetic, panourile decorative de perete impermeabile SPC sunt și ușor de instalat. Ele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și pot fi tăiate și ajustate pentru a se potrivi oricărui spațiu. De asemenea, acestea nu necesită întreținere extensivă, fiind ușor de curățat și de îngrijit.

În plus, panourile decorative de perete impermeabile SPC sunt o opțiune eco-friendly, deoarece sunt fabricate din materiale reciclabile. Aceasta înseamnă că acestea nu doar că sunt durabile și rezistente, dar și prietenoase cu mediul înconjurător.

Panourile decorative de perete impermeabile SPC sunt o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție durabilă și estetică pentru a îmbunătăți aspectul interiorului unei case sau a unui spațiu comercial. Cu o gamă largă de culori și modele disponibile, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice stil de design interior, iar proprietățile lor impermeabile și ușurința de instalare le fac o opțiune ideală pentru orice proiect de renovare sau construcție.

Click aici pentru a descoperi intreaga gama de panouri decorative VILO SPC.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.