O camera pentru un baiat. 5 idei pentru regatul unui omulet special

De la an la an, nevoia de autonomie a copilului crește, iar propria cameră a copilului începe să joace un rol din ce în ce mai important în viața lui. Amenajarea unui interior care să cucerească inima unui tânăr este o adevărată provocare. Iată câteva sfaturi de cum să amenajați camera unui băiat pentru a fi un spațiu sigur pentru dezvoltarea pasiunilor și intereselor sale.

Când vine vorba de camera lor privată, un preșcolar poate fi la fel de exigent ca un adolescent. Nu e de mirare - în camera lui își petrece cel mai mult timp. În primul rând, îl împarte între joacă și somn, apoi alocă momente din ce în ce mai lungi pentru învățare și hobby-ul emergent. Îmbinarea preferințelor adolescenților cu aspectele practice necesită multă gândire.

Gusturile unui copil evoluează rapid, iar schimbările frecvente de mobilier sunt costisitoare și necesită timp. Iată câteva sfaturi care vor face ca camera unui băiat să rămână locul lui preferat din casă pentru mulți ani de acum înainte.

Joacă, învățat și relaxare - un interior, multe sarcini  

Problema dezvoltării corespunzătoare a spațiului într-o cameră pentru copii crește de la an la an. Nevoile cresc odata cu chiriasul, care urcă următoarele niveluri de educație. La început, copilul învață prin joacă, așa că nu are nevoie decât de o măsuță și un scaun, de neinlocuit atunci când pictează și aranjează lego. Când va trece pragul școlii, va avea nevoie de un scaun confortabil și de un birou, unde va citi cu concentrare cartea și va face primele lecții.

Este asemănator și în cazul unei comode pentru haine, care va fi înlocuită în timp de un dulap spațios, ce amintește de cel din dormitorul părinților. Când amenajați camera unui băiețel, merită să separați încă de la început zonele cu scopuri diferite.  

Astfel, îi vom face mai ușor pentru copil să se concentreze pe activități specifice. Un covor de bumbac va oferi un loc sigur pentru a se juca. Datorita faptului ca poate fi aruncat în mașina de spălat fără teamă, nu va fi doar o pistă moale, ci și igienică pentru cursa de mașini. Cei mai buni prieteni ai preșcolarului pot locui alături într-o cutie spațioasă pentru jucării, datorită căreia vor fi mereu la îndemână. O astfel de piesă de mobilier va fi grozavă și într-un spațiu comun, ușurând curățarea după jocurile în familie.  

A doua cea mai importantă zonă din regatul omulețului este patul. În primii ani de viață, un pat de zi cu un sertar practic sub saltea este suficient pentru a găzdui seturi de lenjerie de pat cu model, făcând mai ușor pentru un copil să adoarmă. O astfel de piesă de mobilier funcțională poate fi obținută după demontarea părților laterale ale pătuțului de bebe și coborârea somierei acestuia. In timp, poate fi înlocuit cu un pat de o persoană sau o canapea din colecția de tineret, ceea ce va permite fiului adolescent să își asume o poziție confortabilă în timp ce doarme. De-a lungul anilor, secțiunea de știință a sălii va deveni din ce în ce mai importantă.

Figurinele și plușurile de pe rafturi vor fi înlocuite cu cărți și caiete, iar dedesubt vor exista surse de lumină suplimentare, susținând concentrarea pe exercițiile de matematică. Atunci când alegeți primul mobilier pentru camera unui băiat, merită să vă concentrați pe blocuri universale care îl vor putea însoți mult timp.

Dacă îi adăugăm culori atemporale pe pereți, este suficientă o schimbare de decorațiuni și accesorii pentru a realiza o metamorfoză a decorului.  

O cameră pentru un băiat care se schimbă odată cu el

Unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când amenajați camera unui băiat este vârsta acestuia. Nu există nicio îndoială că un elev începător are nevoie de un interior complet diferit de un adolescent care merge la liceu. Dacă ne gândim cu atenție la elementele individuale ale amenajării la început, se poate dovedi că nu vom avea nevoie de o renovare majoră. Merită să vă concentrați pe mobilierul modular modern, care vă permite să adăugați elemente suplimentare pe măsură ce nevoile copilului cresc.

Datorită designului atemporal, corpurile din colecția Young Users sunt un însoțitor discret în procesul de creștere. Pentru mai mult spațiu de depozitare a comorilor, adăugați un alt dulap. În plus, suprapunerile frontale funcționale vă permit să reîmprospătați decorul de mai multe ori.  

Introducerea unor mici și mari schimbări de-a lungul anilor va fi posibilă și la amenajarea unei camere pentru un băiat, pe baza mobilierului Nest. Spațiul de sub patul supraetajat va servi mai întâi ca bază pentru a stimula imaginația, iar apoi va găzdui un birou și containere, înlocuind un dulap separat. Elementele mobile vor putea circula liber prin cameră, ținând pasul cu ideile fiului dumneavoastră. 

Mobilierul Concept cu fronturi interschimbabile este, de asemenea, o dovadă că este posibilă amenajarea unei camere pentru un copil de cinci ani, care poate fi folosită și de un copil de cincisprezece ani. Albastru, roșu, șofran, sau poate decor de stejar sau negru? Fiecare dintre aceste culori va putea apărea în camera băiatului în câteva momente, când visează la o schimbare.

Picioarele înalte vor facilita aspirarea în cameră, iar deschiderile acoperite cu silicon asigură accesul confortabil în interiorul dulapurilor care se închid liniștit. Iată o rețetă de confort de care cel mai pretențios adolescent nu se va sătura.

De asemenea, ar trebui să ne amintim de viitor atunci când alegem culoarea pereților din cameră. În loc să decorați cu personaje de desene animate, care un an mai târziu s-ar putea să nu mai fie preferatele copilului, merită să puneți un tapet autoadeziv cu un model subtil. Curățenia tapetului și absența urmelor pe perete după îndepărtarea acestuia sunt argumente care atrag mulți părinți.

Eroii pe care băiatul îi admiră în prezent pot fi aduși în interior sub formă de figurine sau poze în rame. Le putem înlocui cu ușurință cu altele noi, atunci când tânărul chiriaș decide că nu mai stârnesc interesul său.  

Salut, organizare! Adică la revedere deranj

Camera copiilor este plină de lucruri mărunte. Pentru a preveni călcarea accidentală pe lego, merită să încurajați copiii să le strângă încă de la o vârstă fragedă.  

Cu cât amenajăm mai funcțional interiorul camerei sale, cu atât este mai mare șansa să reușim să-l convingem pe băiat să pună obiectele înapoi la locul potrivit.

Menținerea ordinii va fi facilitată de mobilierul care are o mulțime de compartimente de depozitare încorporate. Colectarea jucăriilor va fi accelerată de un sertar pe roți, alunecând din platforma dulapului, iar pixurile împrăștiate vor ajunge mai repede în container datorită containerului VOX Concept, care poate fi folosit și ca noptieră cu cărțile tale preferate. Un suport de neprețuit va fi și o bibliotecă cu rafturi deschise, fiecare având un scop prestabilit.

În cazul unui copil mai mare, recipientele și cutiile practice sunt perfecte. Cărțile și caietele pe care le folosește cel mai des pot locui în cutii colorate atașate de o scară la biroul lui VOX Stige. Datorită acestui fapt, băiatul nici nu va trebui să se ridice de la birou pentru a le pune la loc.

Toate bibelourile utile pot fi depozitate într-un organizator mare, din denim, cu buzunare la îndemână. Menținerea ordinii în rândul articolelor mai puțin utilizate va fi facilitată de numeroase sertare, ușor de îndepărtat și dulapuri închise, cu rafturi reglabile pe înălțime.  

5 idei creative pentru o cameră de băiat

Indiferent de vârstă, ne place să fim în mediul care ne place cel mai mult. Așa că nu-ți fie teamă să-ți inviti fiul la o aventură de aranjare și întreabă-l despre așteptările lui pentru propria ta cameră. Înconjurat de obiecte care îi sunt aproape, se va simți special, în siguranță și confortabil. Să avem grijă de o bază practică și să lăsăm băiatului întrebarea detaliilor care vor determina atmosfera din interior. 

Drept urmare, decorul va încânta atât prin funcționalitatea, cât și prin adaptarea la interesele proprietarului. Sprijinirea pasiunii unui copil de la o vârstă fragedă este tot ce poate face un părinte dedicat. Cooperarea în alegerea mobilierului și accesoriilor pentru camera copilului va ajuta în acest sens. Mai jos sunt câteva idei care să te inspire pentru camera unui adolescent.

1. Camera unui mic atlet  

Tinerii pasionați de sport vor aprecia interiorul unde vor putea expune comori legate de activitățile lor preferate. Atât rafturile deschise, cât și curelele de pe fața dulapurilor închise vor ajuta.

Articolele mai mari, cum ar fi un skateboard sau patine cu rotile, vor putea locui în platforma spațioasă a dulapului, care va servi și ca loc suplimentar atunci când coechipierii trec pe acolo.

De asemenea, va fi util un panou metalic decorativ, gata să atașeze accesorii dedicate, iar placa de săgeți îl va distra atunci când vremea de afară nu este propice alergării după minge. Datorită planificatorului cu ștergere uscată, băiatul nu va uita de antrenamentul important.

2. O cameră pentru un tânăr explorator și om de știință

Un interior amenajat corect va ajuta la trezirea curiozității copiilor față de lume. 

Inima camerei este biroul Concept cu un blat spatios care poate gazdui toate accesoriile utile tinerilor exploratori in implementarea ideilor indraznete. Lucruri suplimentare mici pot fi așezate în protecțiile de pâslă sau organizatoare de birou. În orice moment, băiatul le va putea scoate și le va muta în locul ales împreună cu conținutul, continuându-și activitățile creative pe podea sau pe pat. În mod ideal, biroul ar trebui să fie chiar lângă fereastră. Lumina naturală ușurează concentrarea și adaugă energie. Sosirea amurgului nu trebuie să însemne sfârșitul schiței, ceea ce poate duce la o descoperire în știință în viitor. Este suficient pentru a asigura iluminarea precisă a spațiului de lucru. Aranjamentul va fi insufletit efectiv de lampa Collo galbena cu abajur pe bratul extins. Un glob de plută poate sta, de asemenea, pe blatul mesei, încurajând băiatul să descopere noi pământuri. Un perete vopsit cu vopsea neagră cu efect de tablă și un set de cretă colorată va aduce, de asemenea, mult farmec în camera unui mic om de știință.

3. O cameră pentru joacă

Unii băieți sunt deosebit de dornici să petreacă timp cu prietenii lor. Merită să vă asigurați că camerele lor sunt propice pentru distracția fără griji. Să nu vă fie frică să introduceți culori vii în interior sub formă de accesorii ușor de înlocuit. Suprapunerile de benzi desenate pe fronturile de mobilier vor crea un întreg coerent cu grafică amuzantă care decorează camera. Apropo, ca bonus, vor proteja ușa mobilierului  împotriva zgârieturilor și murdăriei care pot apărea atunci când copiii împart momente fericite.

Păstrarea ordinii printre jocurile preferate ale copilului va fi facilitată de containere practice, împărțind spațiul de depozitare avut la îndemână. Băiatul va separa convenabil atât jocurile tradiționale de societate, cât și cele de împușcături, la care poate ajunge cel mai adesea cu prietenii săi. De asemenea, vor fi utile și cutiile colorate care pot găzdui jucării și gadgeturi, fiind un decor interior în sine.  

4. O cameră pentru un tânăr artist

Unii copii își descoperă pasiunea pentru muzică la un moment dat. Merită să-i susținem dezvoltarea printr-o amenajare bine gândită a camerei. Panourile antracit Kerradeco vor ajuta la izolarea ușor fonică a interiorului, oferind întregului interior o expresie matură. Atunci când alegeți mobilier, alegeți unul cu margini rotunjite, datorită căruia băiatul nu va primi un cucui în timpul unui solo energic.

Un adevărat centru de comandă va fi creat de divanul Evolve, care poate fi acompaniată oricând de biroul glisant. Sertarele sale cu deschidere pe două fețe și un raft cu compartimente vor găzdui difuzoare, căști și toate gadgeturile pe care viitorul membru al echipei și-ar dori să le aibă la îndemână.

Pentru ca colecția de viniluri sau cd-uri în continuă expansiune să nu ocupe spațiul destinat pentru haine în garderobă, merită să instalați un raft suspendat cu compartimente funcționale pe perete.  

5. O cameră pentru un adolescent independent

Unii copii își stabilesc limitele extrem de îndrăzneț. Merită să le ușureze procesul de intrare la vârsta adultă și să amenajeze un interior care se potrivește preferințelor lor.

Să nu vă fie frică să introduceți culori închise în camera băiatului, mai ales în armonie cu perioada rebelă din viața lui. Dacă avem grijă să le spargem cu accesorii strălucitoare, vom evita o atmosferă mohorâtă.

Pernele moi și cuvertura de pat cu un model fin vor adăuga confort, precum și detalii din lemn, cum ar fi ceasul minimalist Pave. Merită să lăsați unul dintre pereți alb. Nu numai că vom mări optic interiorul, dar vom permite și adolescentului să se exprime prin afișe și fotografii atașate.

Comoda spațioasă Nest pe un cadru stabil va ajuta la ascunderea obiectelor apropiate inimii lui de vederea nedorită. Cutiile colorate care adună reviste preferate și alte obiecte mici legate de interesele băiatului vor ajuta la utilizarea practică a spațiului de sub mobilier. Dacă mărimea și bugetul o permit, merită să instalați și un televizor care să-i permită tânărului să-și petreacă serile în felul său.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.