NAWABARI: o colaborare intre BoConcept si BIG ce redefineste spatiul social

Pornind de la ambitia de a democratiza designul impecabil si cu traditia designului danez in portofoliu, BoConcept a reusit o colaborare de exceptie cu arhitectii BIG - Bjarke Ingels Group, materializata prin colectia exclusiva Nawabari.

Designul colectiei Nawabari este inspirat de o forma de arta antica japoneza de legare cu funii pentru a crea legaturi stranse. Nawa inseamna franghie in japoneza, iar termenul „Nawabari” se traduce in mod traditional prin franghie de intindere.

„Cand am inceput aceasta colectie am cautat un nou mod de a exprima mobilierul”, spune Jakob Lange, seful BIG Products. „Ne-au interesat formele care se creeaza atunci cand un material este legat cu franghie. Rezulta forme organice sculpturale care devin nucleul acestei familii de mobilier.”

Colectia Nawabari
Combinand simplitatea si eleganta BoConcept cu estetica futuristica a lui BIG, Nawabari este conceputa pentru a aduce oamenii impreuna si a transforma spatiile comune.

 

Mobila sau arta?
Arta nu este doar pentru pereti – in timp ce colectia este profund confortabila, ea devine, de asemenea, interesanta pentru oricine este inspirat de un design extraordinar.

Culoarea devine joc
Accentele colorate si texturile somptuoase completeaza colectia. Nawabari este disponibila in gama extinsa de culori si tesaturi.

Incorporeaza decorul
Conceputa pentru a completa mobilierul existent, fiecare piesa Nawabari este o oportunitate de a adauga nu doar confort de neegalat spatiului de locuit, ci si un sentiment de arta.

Descopera colectia AICI.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.