Djeco, o companie de jucarii de renume international

Una dintre brandurile noastre preferate de jucarii este, fără îndoială, compania franceză Djeco, iar mulți dintre clienții noștri vin în magazinul nostru special pentru a cumpăra produse Djeco. Stilul lor de jucării, jocuri și seturi de artă și meșteșuguri îi face cu siguranță să iasă în evidență și acest lucru se datorează echipei lor specializate de ilustratori și designeri care lucrează împreună pe tot parcursul procesului de creație pentru a produce produse care vor inspira copiii și vor atrage adulții.

Djeco a fost fondată în 1954 și colecția lor cuprinde peste 600 de produse. Ei produc nu doar unul, ci trei cataloage în fiecare an, având unul dedicat seturilor lor creative de artă și meșteșuguri, unul pentru jucării și jocuri și unul pentru decorațiuni pentru dormitor. A fost greu să restrângem, dar am încercat să alegem o selecție de produse din fiecare catalog, astfel încât să avem ceva pentru fiecare buget și pentru fiecare vârstă.

 

Jucarii Djeco pentru bebelusi si copii mici

Djeco are o gamă largă de jucării și puzzle-uri pentru copiii mai mici, dintre acestea, unul dintre preferatele noastre trebuie să fie Cuburile de stivuire colorate, care din nou sunt frumos ilustrate. Cuburile sunt fabricate din carton armat, așa că sunt ideale pentru când bebelușii încep să se bucure de doborârea turnurilor, deoarece aceste blocuri nu îi vor răni. Pe măsură ce progresează, ei vor învăța să stivuească cuburile ei înșiși, precum și să le împacheteze unul în celălalt, (niciodată nu este prea devreme pentru a-i învăța să facă ordine).

În mod similar, Cubanimo este un set minunat cu multă valoare de joc. Include cutii de carton întărite colorate care pot fi stivuite sau folosite ca case de animale, deoarece setul include și animale colorate. O mulțime și o mulțime de valoare de joc de la acest set grozav, stivuiți cutiile una peste alta, dărâmați turnurile, puneți animalele în casele potrivite, numiți animalele și faceți zgomotele potrivite pentru acel animal, învățați să numărați și sa recunoasteti numerele. Educativ și distractiv, plus frumos conceput.

Avem în stoc două prime puzzle-uri de la Djeco, jocuri care reprezinta cadouri ideale pentru prima zi de naștere. Aceste prime puzzle-uri sunt grozave pentru a ajuta copiii cu dexteritatea lor manuală, precum și pentru a recunoaște și a numi desenele prezentate.

 

Seturi creative Djeco pentru copii mai mari 

În ceea ce privește activitățile creative și seturi de artă pentru copiii mai mari, am selectat câteva articole minunate și încercăm să schimbăm articolele disponibile în beneficiul fanilor Djeco, cărora le place să vadă articole noi și să încerce seturi noi.

Menținem o selecție de echipamente artistice de bază, cum ar fi cariocile de colorat Djeco, care au capete duble, cu un capăt fin și un capăt în stil pensulă la capatul celălalt. In plus, gasiti in oferta noastra nenumarate alte articole pentru arta (vopsele, acuarele, guase etc.).  

De asemenea, încercăm să avem o gamă de seturi de artă și meșteșuguri Djeco pentru o varietate de bugete, astfel încât, indiferent dacă doriți un mic răsfăț pentru propriul copil, un cadou de petrecere pentru colegul de clasă al copilului dvs. sau un cadou de ziua copilului dumneavoastră sau de Crăciun, atunci veti gasi ceva care să se potrivească. Produsele Djeco oferă un raport calitate-preț uimitor având în vedere calitatea și valoarea de joc a produselor, făcându-le o modalitate excelentă de a oferi copilului dumneavoastră un răsfăț în timp ce dimensiunea lor le face perfecte pentru a le pune într-o geantă pentru a le lua în vacanțe, călătorii cu trenul sau cu avionul.

De asemenea, ideale pentru a lua în vacanță sau pentru a petrece timpul în călătorii lungi sunt seturile de origami și hârtie Djeco. De la seturi pentru a realiza animale de la tropice pana la seturi de facut barcute origami, și sunt suficient de ușoare pentru a le lua cu tine in geanta de vacanță.

 

De ce sunt bune jucăriile Djeco?

Jucăriile Djeco sunt pur și simplu uimitoare. Djeco este un brand francez de jucării care produce o gamă largă de jucării de înaltă calitate și incontestabil frumoase. Stilul jucăriilor Djeco le face să iasă în evidență din mulțime, dar nu pun frumusețea înaintea funcționalitatii sau siguranței. Fiecare jucărie, set de artă, puzzle și obiect decorativ din gama lor este proiectat rafinat și testat riguros pentru siguranță și calitate.

 

Jucării care ies în evidență

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor jucării pentru bebeluși sau puzzle-uri și meșteșuguri pentru copii mai mari, jucăriile Djeco se remarcă prin frumusețea designului lor și prin atenția incredibilă la detalii. Ei iau banalul și îl fac fabulos și funky într-un mod care atrage instantaneu atât copiii, cât și părinții lor.

 

Calitate și siguranță Djeco

Și nu este doar frumusețea jucăriilor care îl fac pe Djeco să iasă în evidență, ci și angajamentul lor față de calitate și siguranță. Acestea sunt jucării care sunt făcute pentru a fi jucate și făcute să reziste. Și sunt lucrurile mici pe care le observi, faptul că piesele puzzle-ului au dimensiunea perfectă pentru mâinile mici și se potrivesc frumos împreună în cel mai satisfăcător mod.  

Povestea Djeco

Fondată în 1954, Djeco era atunci și rămâne astăzi o companie de familie, transmisă din mamă în fiu. Véronique Michel-Dalès și-a fondat micuța companie de jucării într-un moment în care puține femei se îmbarcau în astfel de aventuri și au început cu o gamă de jocuri educaționale inteligente și distractive în același timp. Compania a luat o pauză pe măsură ce fiul Frédéric a crescut, până când în 1989 a decis să repornească compania, aducând cu el un talent artistic considerabil și un vis de a crea jucării frumoase care nu existau încă în Franța sau în altă parte.

Acum au o întreagă echipă de artiști și ilustratori care lucrează îndeaproape alături de designeri de jucării pentru a crea jucării unice, puzzle-uri, jocuri și truse de artizanat care inspiră arta, creativitatea și imaginația prin joc.

In prezent, copiii din peste 60 de țări se bucura de jucariile Djeco, care au fost traduse în multe limbi pentru copiii din întreaga lume. Jucariile Djeco sunt distribuite atat în magazine specializate din întreaga lume, cinsa si intr-o serie de muzee prestigioase, inclusiv Luvru și Quai Branly din Franța, Tate din Regatul Unit, MoMA din Statele Unite și altele din Germania, Danemarca și multe altele.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.