Biroul perfect pentru acasa

Imbina afacerile cu placutul impreuna cu una dintre colectiile noastre de birouri pentru acasa – birou cu 4 picioare, montat pe perete sau ca parte dintr-un sistem mai complex. Mobilierul pentru biroul de acasa trebuie sa fie atat modern, cat si functional. Lucrati din greu si aratati bine in timp ce o faceti.

Cupertino – tot ce ai nevoie pentru un birou de acasa, ascuns de vedere intr-o secunda. Colectia Cupertino combina spatiul de lucru si depozitarea pentru a crea o solutie de birou pentru acasa ce imbina stilul si functionalitatea. Compartimentele si sertarele va permit sa mentineti zona de lucru mereu libera si organizata, iar liniile clare si proportiile inguste ofera spatiului dumneavoastra de lucru o doza de minimalism.

Cupertino nu este un simplu birou. De ce sa nu adaugi boxele de sunet prin bluetooth exclusiviste pentru a transforma biroul de acasa intr-un sistem de sunet? Sau ce-ar fi sa intorci capacele compartimentelor pentru un nou look cu un nou finisaj? Cu un management smart al cablurilor si o gramada de spatiu pentru depozitare, sa pastrati biroul organizat va fi ultima dumneavoastra grija!

Consola Cupertino

Iti place stilul Cupertino, dar nu si dimensiunea? Descopera consolele practice si stilate Cupertino. Un blat de masa ingust, picioare subtiri si un design lejer – toate aceste elemente fac ca aceasta consola sa fie piesa perfecta pentru spatiul ingust din hol, pentru spatiu extra de depozitare in living sau poate chiar si ca masa de toaleta in dormitor.

Cele mai simple idei sunt de cele mai multe ori si cele mai bune. Consolele sunt zvelte, elegante si cea mai buna forma de a expune obiecte de pret.

Sistemul de perete Cupertino

Montat pe perete pentru utilizarea maxima a spatiului, sistemul de birou Cupertino este ideal pentru case micute sau spatii inguste. Deschideti biroul de perete pentru a scoate la iveala spatiul de lucru, sistemul de management pentru cabluri si compartimentele de depozitare, iar apoi puteti ascunde cu usurinta totul atunci cand nu este in uz.

Alege varianta potrivita pentru spatiul tau: biroul clasic, consola sau sistemul montat pe perete din colectia Cupertino BoConcept.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.