Accesorii utile pentru organizarea biroului

Un birou bine organizat promovează concentrarea și funcționarea eficientă. Dacă vrei să-ți faci munca de zi cu zi și învățarea mai ușoară, ar trebui să te gândești la accesoriile potrivite. Organizatoarele, cutiile și accesoriile vor păstra biroul îngrijit și ordonat și astfel vom găsi tot ce este necesar la îndemână.

Cum să aranjezi un birou? Indiferent dacă lucrăm la biroul de acasă în fiecare zi sau doar din când în când, merită să găsim un spațiu potrivit în acest scop. Departe de agitație, avem șansa de a obține o concentrare deplină și de a ne îndeplini sarcinile cu creativitate. 

Pentru ce lucruri merită să găsești un loc pe birou? Iată câteva idei.

Cum să organizezi un birou în felul tău

Atunci când amenajați un birou, trebuie să luați în considerare în primul rând propriile nevoi. Numărul de accesorii și dimensiunea blatului trebuie ajustate la numărul de articole pe care le aveți. Un minimalist care iubește ordinea poate folosi doar un organizator elegant de birou Felis format din hexagoane de bun gust. Cei care au nevoie de o mulțime de lucruri mărunte pentru munca lor vor aprecia avantajele biroului Simple cu un set de accesorii pentru instrumente încorporată și spatiu pentru cabluri.

În camera care este folosită pentru biroul de acasă, merită să organizați o zonă care să nu vă distragă atenția. Decorul nu trebuie să ne copleșească sau să ne distragă atenția. Un scaun ergonomic și o bibliotecă pentru organizarea tuturor documentelor vor fi utile. Să ne amintim și despre iluminarea favorabilă. Ar trebui să apară nu numai în centrul camerei, ci și deasupra zonei de lucru, sub formă de aplică de perete sau lampă de birou. 

Imagine stanga: Birou VOX Creative sofranScaun VOX MoveAplica de perete JobImagine dreapta: Etajera VOX Young UsersPanouri VOX Soform 

In imagine: Scaun VOX NettVeioza VOX Kono

 

Accesorii pentru depozitare la îndemână

Mulți oameni au probleme de concentrare atunci când lucrează în haos. Pentru a controla puțin dezordinea, merită să scapi de lucrurile inutile de pe birou. Articolele folosite pentru munca de zi cu zi trebuie sortate în diferite tipuri de organizatoare și containere de birou. Putem ascunde în ele ustensile de scris, post-it-uri cu notițe sau cabluri încurcate. 

In imagine: Container cu capac VOX VelaContainer cu capac VOX VeloPanou organizare VOX Slot 

 

Accesorii de birou care te ajută să te concentrezi

Nu este întotdeauna posibil să aranjați un birou acasă într-o cameră separată. În multe cazuri, locul de muncă este în dormitor sau în sufragerie. În astfel de situații, merită să ai grijă de confortul tău, astfel încât să te poți exclude din viața de familie pentru măcar o clipă. Mai ales când alți membri ai gospodăriei au nevoie de propriul spațiu pentru muncă sau studiu. Accesoriile de birou bine gândite vor ajuta. 

Lucrul de acasă este facilitat de paravanele pentru birou VOX Calmo din pâslă moale. După finalizarea sarcinilor, le puteți plia și pune într-un sertar, iar blatul mesei poate fi folosit în alte scopuri din nou. Putem atașa cu ușurință post-it-uri cu notițe sau o listă de sarcini urgente pe materialul adeziv.

Telefonul întins pe birou ne poate distrage atenția de mai multe ori pe parcursul zilei. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să-l lăsați deoparte și să utilizați ceasuri de birou analogice, planificatoare de hârtie sau o tabla de scris VOX Tizo pentru a vă organiza munca. Pe suprafața sa, vom înregistra notițe importante fără a fi nevoie să folosim un smartphone. Putem face un loc permanent pentru telefon într-un sertar.

Cum aducem un strop de natură la birou? 

Plantele au un impact semnificativ asupra bunăstării noastre. Ele îmbunătățesc puritatea și umiditatea aerului, iar culoarea lor ne permite să ne odihnim ochii obosiți de la computer. Dacă vă întrebați cum să decorați un birou, merită să luați în considerare plantele în ghiveci ca pe un decor practic, așezându-le pe blatul mesei sau atârnându-le lângă locul de muncă. 

În funcție de alegerea plantei, nu uitați să creați condițiile potrivite pentru creșterea acesteia. În acest scop, va fi necesar un ghiveci selectat corespunzător, care să asigure temperatura optimă și să țină excesul de apă. Iubitorii de accesorii naturale pot alege și decorațiuni cu motiv floral și pot atârna pe perete un tablou botanic.

Accesoriile care facilitează organizarea pot ocupa mult spațiu. În cazul unui birou mic, merită să aveți grijă de fiecare centimetru de spațiu, folosind și spațiul de podea pentru depozitarea lucrurilor. Coșurile metalice și cutiile de carton pot găzdui cu ușurință grămezi de hârtie. Datorită acestui fapt, proiectele sau documentele pe care le folosim pentru munca de zi cu zi nu vor trebui să ocupe spațiul valoros de pe birou.

In imagine: Cos Bolsa VOX 

 

Cum putem folosi peretele de deasupra biroului?

Accesoriile de perete vă vor ajuta, de asemenea, să vă organizați bine biroul. Panourile tapițate Soform vor conferi spațiului un caracter confortabil și vor îmbunătăți acustica camerei. Puteti achiziționa cârlige și benzi de cauciuc speciale, carora le putem atașa aproape orice, de la căști până la notițe. 

Dreptunghiurile și pătratele moi vor crea un întreg funcțional cu panoul VOX Slot. Putem alege accesoriile preferate pentru Slot board și putem crea un organizator multifuncțional.

Rafturi rezistente pentru cărți, recipiente pentru ustensile sau buzunare din pâslă pentru obiecte mici - depinde doar de noi cum amenajăm spațiul estetic. Un astfel de perete decorat deasupra biroului va aduce o notă de individualism și o întreagă gamă de confort biroului nostru de acasă. 

Daca vrei sa folosesti peretele de deasupra biroului intr-un mod original, nu trebuie sa ii deranjezi structura. Tot ce trebuie să facem este să alegem biroul Worknest cu ecran. Putem atașa cu ușurință cutii de depozitare de lamelele din lemn, în care să punem lucrurile necesare.

Un birou care promovează o bună organizare

Merită să ne gândim dacă ne va fi ușor să menținem ordinea în spațiul de lucru atunci când cumpărăm un birou. Unele dintre ele favorizează buna organizare și minimizează numărul de accesorii necesare. Biroul Nature cu suport închis poate găzdui întreaga parte electrică. Datorita deschiderilor estetice, putem organiza cu usurinta toate cablurile si incarcatoarele, protejandu-le de praf sau de incurcare. 

De asemenea, un spațiu de lucru prietenos și bine organizat poate fi indeplinit si cu un birou Spot Young cu două parti de lucru. Sina de sus are iluminare cu LED care poate ilumina blatul, introducând în același timp o atmosferă confortabilă în interior. 

Idei pentru un birou personalizat

Merită să amenajezi un birou acasă având în vedere propriul tău gust. Când suntem înconjurați de obiectele noastre preferate, este mai ușor să ne dezlănțuim creativitatea și să câștigăm energie pentru muncă. Datorită bibliotecii extinse de soluții oferite de sistemul Creative, apartamentul nostru poate fi echipat cu un birou șofran, indigo sau verde. În plus, putem configura singuri aranjamentul mobilierului, ajustând numărul de nișe deschise sau sertare după preferințele noastre. 

În colțul de lucru ne va fi de folos și o notă personală, care ne va motiva să acționăm. Merită să așezați o ramă cu o fotografie a unei persoane dragi pe birou sau să lipiți o notiță cu citatul preferat deasupra mesei. Un loc astfel amenajat are șansa de a deveni un adevărat tezaur de idei inspirate.

In imagine: Paravan birou VOX CalmoVeioza VOX MagnetMasa extensibila VOX Simple 166x76(166)cm 

In imagine: Paravan birou VOX Calmo 

In imagine: Organizator birou Orden VOX 

 


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.